Remonttipalvelut Uudenmaan alueella

Remontit ja saneeraukset – Espoo ja Uusimaa

Monipuoliset remonttipalvelut ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin sekä kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille Espoon ja koko Uudenmaan alueella! Oli kyseessä sitten huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai muu saneeraus, meiltä saat toiveitasi vastaavan toteutuksen. Meiltä saat myös kosteusvauriokorjaukset, terassin rakennuksen ja muut ulkorakennustyöt, sekä kiinteistönhoitopalvelut. Laadukkaasti tehdyn työn ja asiakkaan vision mukaisen kestävän lopputuloksen lisäksi panostamme asiakaslähtöiseen palveluun; tyytyväinen asiakas on meille olennainen osa onnistunutta lopputulosta!

Vastuullinen ja asiantunteva palvelu

Käytännön kokemuksen tuoman ammattitaidon lisäksi työntekijöiltämme löytyy ajan tasalla oleva alan tietämys. Märkätilaremontit (kuten kylpyhuoneremontti ja saunaremontti) meillä tekee VTT-sertifioidut ammattilaiset. Tämä tarkoittaa käytännössä pätevyyttä suorittaa remontti alusta loppuun saakka sellaisella tavalla, joka mahdollistaa kestävän ja laadukkaan lopputuloksen vuosiksi eteenpäin. Pahimmillaan puutteellinen vesieristys voi aiheuttaa kosteusvaurion, jonka korjaaminen tulee usein huomattavan kalliiksi, joten kylpyhuoneremontti ja saunaremontti kannattaa aina teettää asiantuntevalla urakoitsijalla.

Laatu, rehellisyys, avoimuus ja asiakaslähtöisyys kuuluvat tekemistämme ohjaaviin tärkeimpiin arvoihin. Viimeistelty ja laadukas lopputulos, sekä tyytyväinen asiakas ovat työmme tärkeimpiä tavoitteita. Meiltä saat esimerkiksi seuraavat palvelut:

 • Remontti ja saneeraus
 • Huoneistoremontti
 • Keittiöremontti
 • Pintaremontti
 • Kylpyhuoneremontti
 • Saunaremontti
 • Kosteusvauriokorjaus
 • Terassit ja ulkorakentaminen
 • Kiinteistönhoito

Remonttipalvelut

Kun esimerkiksi huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti, keittiöremontti tai muu saneeraus on ajankohtainen, meiltä saat asiantuntevan kokonaisvaltaisen palvelun! Autamme kaikessa aina suunnittelussa ja sopivien materiaalien valitsemisesta lähtien; tällä varmistetaan, että lopputulos on toiveidesi mukainen, käytännöllinen ja kestävä ratkaisu vuosiksi eteenpäin. Voimme myös auttaa asunto-osakeyhtiölain vaatimien remonttiin liittyvien ilmoitusten kanssa ja hoitaa ne puolestasi, samoin kuin yhteydenpidon taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa.

Tarvittaessa ilmoitamme remontin alkamisesta naapureille puolestasi! Ennen kuin työt aloitetaan, suojaamme remonttialueen ulkopuolelle jäävät tilat mahdollisimman hyvin ja purkutöistä syntyvät jätteet lajittelemme ja toimitamme jatkokäsittelyyn jäteasemalle. Kuljetamme remontissa tarvittavat materiaalit ja mahdolliset kalusteet lähirautakaupasta tai muusta vastaavasta paikasta suoraan työmaalle.

Kun remontti on aloitettu, pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla työn edistymisestä! Kysymme mielipidettäsi aina kun tehtävänä on lopputuloksen kannalta merkittäviä päätöksiä. Remontin valmistuttua siivoamme aina jälkemme, jotta pääset nauttimaan uudesta ja puhtaasta tilasta heti.

Muut palvelut

Meiltä saat kosteusvauriokorjaukset ammattitaidolla! Ennen korjaustöiden aloittamista rakennus tarkistetaan ja vaurion laajuus kartoitetaan mahdollisimman hyvin, jonka jälkeen päästään aloittamaan varsinaiset korjaustyöt. Lisätietoa löydät helposti sivuiltamme kosteusvauriokorjaukset -osiosta! Sisäremonttien lisäksi teemme myös terassien rakentamista, sekä muita pieniä ulkorakennustöitä, kuten ulkolaatoituksia asiakkaan toiveiden mukaan. Taloyhtiöille, yrityksille ja isännöintitoimistoille tarjoamme myös kiinteistönhoitopalvelun.

Remontit, saneeraus ja muut mainitut palvelut alueella Espoo, Helsinki, Vantaa, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Nummela, Nurmijärvi, Vihti ja koko Uusimaa. Mikäli remontti on ajankohtainen tai olet kiinnostunut muusta tarjoamastamme palvelusta, ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta suunnitelmasta ja toteutuksesta!

Jätä soittopyyntö

  Offert

  Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

  Error: Contact form not found.