Terassin rakennus ja ulkorakentaminen

Terassit ja ulkorakentaminen

Rakennamme terassit ja teemme myös muut ulkorakennustyöt, kuten ulkolaatoitukset asiantuntevasti asiakkaan toiveiden mukaan! Palvelemme Uudenmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Terassi mittatilaustyönä

Terassin toteutukseen liittyy yleensä paljon toiveita, jotka liittyvät esimerkiksi tilaan, käytännöllisyyteen ja tyylikkääseen ulkonäköön, joka sointuu muuhun ympäristöön. Autamme sinua mielellämme suunnittelussa ja sopivien materiaalien valitsemisessa! Terassi voidaan tehdä tuulettuvaksi rakenteeksi tai vaihtoehtoisesti ns. maan varalle hiekkapohjalle. Ennen rakentamisen aloittamista on hyvä huomioida kunnan rakennusvalvontaan liittyvät rakennuslupa-asiat, meiltä saat apua myös näiden tarkistamisessa!

Ulkolaatoitukset ja muu ulkorakentaminen

Teemme kokemuksella myös erilaiset ulkolaatoitukset ja muut pienet ulkorakennustyöt! Ulkolaatoituksella saadaan helposti uudistettua pihan ilmettä ja samalla tehtyä tilasta entistä käytännöllisempi. Nykyisten laajojen laattavalikoimien ansiosta ulkolaatoitukseen voi saada monenlaisia eri ilmeitä asiakkaan toiveista riippuen. Myös jo olemassaolevan terassin pinta voidaan uusia laatoituksella.

Tarjoamme yksilöllisen ja sujuvan palvelun täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Autamme suunnittelussa ja tietenkin hoidamme pohjatyöt, toteutuksen, sekä viimeistelyn ja ympäristön siistimisen työn valmistuttua. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin haluamastasi toteutuksesta!

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.