Yksilöllinen saunaremontti järkevään hintaan

Saunaremontti

Teemme saunaremontit ammattitaidolla koko Uudenmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Asiantuntevasti tehty saunaremontti takaa toimivan saunatilan vuosiksi eteenpäin; laadukkaat materiaalit, huolellinen pohjatyö ja kunnollinen vesieristys ovat kaikki tärkeässä roolissa. Laadukkaan, kestävän ja asiakkaan vision mukaisen lopputuloksen saavuttamisen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun – tyytyväinen asiakas on meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta!

Toiveitasi vastaava saunaremontti suunnittelusta toteutukseen

Aloitamme asiakkaan kanssa yhdessä tehtävästä suunnitelmasta, jonka tarkoituksena on varmistaa, että lopputulos on yksityiskohtia myöten asiakkaan toiveiden mukainen, sekä tietenkin kestävä ja käytännöllinen. Meiltä saat apua myös sopivien materiaalien valitsemisessa. Tarvittaessa voimme hoitaa puolestasi asunto-osakeyhtiölain edellyttämät remonttiin liittyvät ilmoitukset, sekä yhteydenpidon taloyhtiön hallituksen kanssa.

Kun suunnitelma on valmis ja tarvittavat valmistelut tehty, ilmoitamme remontin alkamisesta naapureille puolestasi. Ennen varsinaisen saunaremontin aloittamista suojaamme aina remontoitavan alueen ulkopuolelle jäävät asuintilat. Vanhan saunatilan purkamisesta syntyvät jätteet lajittelemme ja toimitamme jatkokäsiteltäväksi jäteasemalle.

Saunaremonttiin tarvittavat materiaalit kuljetamme lähirautakaupasta tai muusta vastaavasta aina työmaalle asti. Remontin edetessä pidämme sinut ajan tasalla sen etenemisestä ja kysymme mielipidettäsi aina, kun tehtävänä on lopputuloksen kannalta tärkeitä päätöksiä. Saunaremontin valmistumisen jälkeen siivoamme jälkemme, jotta pääset nauttimaan uudesta ja puhtaasta saunatilasta heti!

Laadukas saunaremontti järkevään hintaan alueella Uusimaa, Pirkanmaa ja Kanta-Häme — Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, tai kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.