Remonttipalvelut Tampereella ja Pirkanmaalla

Remontit ja saneeraukset – Tampere ja Pirkanmaa

Tarjoamme monipuoliset remonttipalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille toimialueena Tampere ja koko Pirkanmaa. Olipa kyseessä huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai muu saneeraus, meiltä saat visiotasi vastaavan lopputuloksen. Toteutamme myös muut työt aina kosteusvauriokorjauksista ulkorakennustöihin ja kiinteistönhoitoon. Ammattitaidolla tehdyn työn ja asiakkaan toiveiden mukaisen laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun; tyytyväinen asiakas on tärkeä osa onnistunutta lopputulosta! Meiltä saat esimerkiksi seuraavat palvelut:

 • Remontti ja saneeraus
 • Huoneistoremontti
 • Kylpyhuoneremontti
 • Saunaremontti
 • Keittiöremontti
 • Pintaremontti
 • Kosteusvauriokorjaus
 • Terassit ja ulkorakentaminen
 • Kiinteistönhoito

Remontti ja saneeraus

Jos harkinnassa on esimerkiksi huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti, keittiöremontti tai pienempi pintaremontti, meiltä saat asiantuntevan kokonaisvaltaisen palvelun! Autamme kaikessa aina suunnittelusta ja sopivien materiaalien valitsemisesta lähtien, näin varmistamme, että lopputuloksesta saadaan asiakkaan toiveiden mukainen, sekä tietenkin käytännöllinen ja kestävä. Tarpeen vaatiessa hoidamme puolestasi myös asunto-osakeyhtiölain vaatimat remonttiin liittyvät ilmoitukset, sekä yhteydenpidon taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa.

Suunnitelman valmistuttua voimme myös tarvittaessa ilmoittaa remontin alkamisesta naapureille puolestasi. Ennen töiden aloittamista suojaamme remontoitavan alueen ulkopuolelle jäävät tilat mahdollisimman hyvin. Purkutöistä syntyvät jätteet lajittelemme ja toimitamme suoraan jatkokäsiteltäväksi jäteasemalle. Huolehdimme myös remontissa tarvittavien materiaalien kuljetuksesta lähirautakaupasta työmaalle, samoin myös mahdollisten kalusteiden ja kodinkoneiden kuljetuksista.

Remontin edessä pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla työn etenemisestä ja kysymme mielipidettäsi aina, jos tehtävänä on lopputuloksen kannalta oleellisia päätöksiä. Kun sovittu remontti on valmis, siivoamme jälkemme – näin pääset nauttimaan uudesta ja puhtaasta tilasta välittömästi!

Muut palvelumme

Remonttipalveluiden lisäksi teemme myös kosteusvauriokorjauksia. Ennen korjaukseen ryhtymistä rakennus tarkistetaan ja vaurion laajuus kartoitetaan mahdollisimman tarkkaan, jonka jälkeen päästään aloittamaan varsinaiset korjaustyöt.

Meiltä saat terassin toiveidesi mukaan toteutettuna! Teemme myös muut pienet ulkorakennustyöt, kuten ulkolaatoitukset. Taloyhtiöille, yrityksille ja isännöintitoimistoille tarjoamme kiinteistönhoitopalvelut.

Asiantunteva ja vastuullinen palvelu

Monipuolisen kokemuksen tuoman käytännön ammattitaidon lisäksi työntekijöiltämme löytyy myös ajan tasalla oleva alan tietämys. Esimerkiksi märkätilaremontit (kuten kylpyhuoneremontti ja saunaremontti) meillä tekee VTT-sertifioidut ammattilaiset. Käytännössä tämä tarkoittaa pätevyyttä suorittaa remontti tavalla, joka johtaa laadukkaaseen ja kestävään lopputulokseen. Puutteellinen tai huonosti tehty vesieristys voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa kalliin kosteusvaurion, joten saunaremontti ja kylpyhuoneremontti kannatttaa aina teettää asiantuntevalla ammattilaisella.

Tärkeimpiä tekemistämme ohjaavia arvoja ovat laatu, rehellisyys, avoimuus ja asiakaslähtöisyys. Laadukas, viimeistelty lopputulos ja tyytyväinen asiakas ovat työssämme tärkeimpiä tavoitteita. Jos harkitset remonttia tai olet kiinnostunut muusta palvelustamme, ota meihin yhteyttä niin voimme keskustella tarkemmin haluamastasi toteutuksesta ja auttaa suunnittelussa!

Saneeraus, remontit sekä muut mainitut palvelut alueella Tampere, Akaa, Forssa, Huittinen, Humppila, Hämeenlinna, Lempäälä, Sastamala, Urjala, Valkeakoski ja koko Pirkanmaa.

Jätä soittopyyntö

  Offert

  Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

  Error: Contact form not found.