Pintaremontti sujuvasti ja laadukkaasti

Pintaremontti

Meiltä pintaremontit ammattitaidolla monenlaisiin kohteisiin; kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Teemme remontit alueella Uusimaa, Pirkanmaa ja Kanta-Häme. Tarjoamme yksilöllisen palvelun ja suunnittelemme remontin aina yhdessä asiakkaan kanssa; näin varmistamme, että lopputulos tulee olemaan laadukkaasti toteutettu ja asiakkaan toiveiden mukainen. Pintaremonttiin voi kuulua esimerkiksi seuraavat osa-alueet sopimuksen mukaan:

Seinien tasoitus, maalaus ja tapetointi

Uusimme kuluneet tai muuten uudistusta kaipaavat seinäpinnat ja teemme niistä siistit ja silmää miellyttävät. Huolellinen pohjatyö on oleellisessa osassa onnistuneen ja siistin lopputuloksen kannalta, sen takia seinän pinta tasoitetaan aina ensin tarvittaessa ennen muuta käsittelyä. Sen jälkeen tasainen pinta voidaan esimerkiksi maalata tai tapetoida – mitä ikinä haluatkin!

Lattia-asennukset ja muut lattiatyöt

Kun haluat uudistaa lattiapinnat, voimme tehdä lattia-asennukset monenlaisella materiaalilla: meiltä onnistuu esimerkiksi laattalattiat, laminaattilattiat ja parkettilattiat. Monipuolisen kokemuksen ja laajan materiaalituntemuksen ansiosta voimme myös suositella tilaasi sopivaa vaihtoehtoa ja auttaa suunnittelussa, mikäli epäröit vielä lopullisen ratkaisun kanssa. Palveluumme kuuluu lisäksi parkettilattioiden hionta ja lakkaus.

Kattojen maalaus ja panelointi

Epäsiisti katto laskee helposti tilan tunnelmaa, joten jos katto kaipaa siistimpää yleisilmettä tai muuta uudistusta, autamme sopivan ratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa! Yleisimmin pintaremontti käsittää katon osalta maalauksen tai paneloinnin valinnastasi ja tilan ominaisuuksista riippuen.

Listoitukset

Siisti listoitus on tärkeä yksityiskohta, joka antaa remontoidulle tilalle toivotun loppusilauksen. Teemme listoitukset kaikenlaisiin kohteisiin huolellisesti ja ammattitaidolla; yksityiskohtien huomioiminen takaa kestävän ja tietenkin esteettisesti silmää miellyttävän lopputuloksen.

Voimme toteuttaa saman pintaremontin yhteydessä kaikki edellä mainitut muutostyöt tai työstää tietyt osa-alueet sopimuksen mukaan. Meiltä saat myös muut remonttipalvelut, mitä tahansa tarvitsekin. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta ratkaisusta!

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.