Mikrosementtipinnoitukset

Mikrosementtipinnoitukset

Mikrosementtipinnoitukset kuiviin ja märkätiloihin alueella Uusimaa, Pirkanmaa ja Kanta-Häme! Asiakkainamme ovat sekä kotitalouden, taloyhtiöt että yritykset. Pinnoituksissa käytämme pääasiassa Suomen Betonileimasimen maahantuomia laadukkaita värillisiä sementtipohjaisia Pavicem Micromortero tasoitteita.

Laajasta 60 värin valikoimasta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen. Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja. Betonin työstäminen on aina haastavaa ja aikaa vievää työtä. Micromorteron värikartasta löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon. Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja erittäin kestävä mutta kuitenkin myös joustava. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä ja se voidaan tarvittaessa levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esim. kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Kohteesta riippuen pinta voidaan lakata polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Lisätietoja sekä mm. värikartat löytyvät osoitteesta sbl.fi

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.