Laadukas kylpyhuoneremontti järkevään hintaan

Kylpyhuoneremontti

Meiltä kylpyhuoneremontin suunnittelu ja toteutus ammattitaidolla alueella Uusimaa, Pirkanmaa ja Kanta-Häme. Meiltä saat toiveitasi vastaavan lopputuloksen laadukkaasti toteutettuna! Kestävät materiaalit, huolellinen pohjatyö ja kunnollinen vesieristys takaavat toimivat kylpyhuonetilat vuosiksi eteenpäin. Ammattitaidolla tehdyn työn lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun; tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas!

Yksilöllinen toteutus suunnittelusta toteutukseen

Autamme kaikessa aina suunnittelusta ja sopivien materiaalien valitsemisesta lähtien. Lähdemme liikkeelle asiakkaan kanssa yhdessä tehtävästä suunnitelmasta, jonka tarkoituksena on varmistaa, että lopputulos on kestävä, käytännöllinen ja tietenkin toiveiden mukainen. Kun suunnitelma ja valmistelut on lyöty lukkoon, hoidamme tarvittaessa puolestasi myös asunto-osakeyhtiölain edellyttämät ilmoitukset remontista, sekä yhteydenpidon taloyhtiön hallituksen kanssa.

Kun suunnitelma ja valmistelut on tehty, ilmoitamme remontin alkamisesta tarvittaessa naapureille puolestasi. Ennen kylpyhuoneremontin aloittamista suojaamme remonttialueen ulkopuolelle jäävät lähellä olevat asuintilat huolellisesti ja purkujätteet lajittelemme, sekä toimitamme asianmukaiseseen jatkokäsittelyyn jäteasemalle.

Kylpyhuoneremontissa tarvittavat materiaalit kuljetamme lähirautakaupasta tai muusta vastaavasta aina työmaalle asti. Työn edetessä pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla remontin edistymisestä ja kysymme mielipidettäsi aina, kun tehtävänä on lopputuloksen kannalta oleellisia ratkaisuja. Remontin valmistumisen jälkeen siivoamme jälkemme, jotta pääset nauttimaan uudesta ja puhtaasta kylpyhuoneestasi heti!

Vesieristystyöt sertifioidun ammattilaisen tekemänä

Ammattitaidolla tehtyyn märkätilaremonttiin kuuluu aina asianmukainen vedeneristys, joka on toteutettu sertifioiduilla ja yhteensopivilla materiaaleilla noudattaen materiaalivalmistajan antamia ohjeita.

Yksilöllinen kylpyhuoneremontti järkevään hintaan alueella Uusimaa, Pirkanmaa ja Kanta-Häme — Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, tai kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.