Keittiöremontti alan ammattilaiselta

Keittiöremontti

Teemme keittiöremontit asiakkaan toiveiden mukaan alueella Uusimaa, Pirkanmaa ja Kanta-Häme. Meiltä saat täyden palvelun, johon kuuluu suunnittelu ja toteutus, sekä uusien kalusteiden ja koneiden toimitus ja asennus. Laadukkaan ja asiakkaan vision mukaisen lopputuloksen lisäksi keskitymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen asiakasystävällisen palvelun – tyytyväinen asiakas on meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta!

Unelmiesi keittiön suunnittelu ja toteutus

Sinulla voi olla tarkka visio haluamastasi lopputuloksesta tai ehkä haet vielä suuntaviivoja sille, miltä haluat uuden keittiösi näyttävän. Molemmissa tapauksissa saat meiltä apua suunnitteluvaiheessa; autamme laadukkaiden materiaalivalintojen tekemisessä, huomioimme käytännöllisyyden, sekä tietenkin myös esteettisesti silmää miellyttävän lopputuloksen.

Tarpeen vaatiessa voimme tehdä puolestasi myös asunto-osakeyhtiölain edellyttämät ilmoitukset remonttiin liittyen, sekä hoitaa yhteydenpidon taloyhtiön hallituksen kanssa. Remontin alkamisesta ilmoitamme tarvittaessa naapureille puolestasi. Ennen keittiöremontin alkamista suojaamme remontin ulkopuolelle jäävät läheiset asuintilat huolellisesti ja purkutöistä syntyvät jätteet lajittelemme ja toimitamme asianmukaiseen jatkokäsittelyyn jäteasemalle.

Keittiöremontissa tarvittavien materiaalien kuljetuksen hoidamme läheisestä rautakaupasta työmaalle asti. Myös kalusteiden ja kodinkoneiden toimituksen voit jättää meidän huoleksemme! Remontin edistyessä pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla ja kysymme myös mielipidettäsi aina, jos tehtävänä on lopputuloksen kannalta oleellisia päätöksiä. Kun keittiöremontti on valmis yksityiskohtia myöten, siivoamme jälkemme – näin pääset nauttimaan uudesta ja puhtaasta keittiötilastasi välittömästi!

Joustava ja asiakaslähtöinen palvelu

Keittiöremontti on joka kerta hieman erilainen niin käytännön toteutuksen, kuin myös halutun lopputuloksen puolesta. Meillä on monipuolinen kokemus erilaisten ratkaisujen toteuttamisesta monenlaisiin kohteisiin; tämän ansiosta pystymme tarjoamaan ammattitaitoisen ja asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin räätälöidyn sujuvan palvelun.

Yksilöllinen keittiöremontti järkevään hintaan alueella Uusimaa, Pirkanmaa ja Kanta-Häme — Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, tai kysy tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.