Palvelut julkisiin tiloihin

Remonttipalvelut ja kosteusvauriokorjaukset

Toteutamme ammattitaidolla julkisten tilojen remontit ja muut muutostyöt Uudenmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Lisäksi teemme kosteusvauriokorjaukset isoihinkin kohteisiin. Räätälöimme palvelumme aina halutun lopputuloksen ja kohteen ominaisuuksista riippuvien seikkojen mukaan. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt ja yritykset.

Remontti kokonaisvaltaisena urakkana

Autamme heti alussa suunnitteluvaiheesta lähtien – näin varmistetaan, että lopputuloksesta tulee asiakkaan vision mukainen, sekä kestävä ja laadukas. Tarvittaessa autamme myös mahdollisesti tarvittavien remontti-ilmoitusten ja lupa-asioiden kanssa.

Ennen remontin alkamista ilmoitamme remontin alkamisesta asukkaille tai muihin tarvittaviin paikkoihin. Kun varsinaiset remonttityöt päästään aloittamaan, suojaamme remonttialueen ulkopuolelle jäävät tilat mahdollisimman hyvin ja purkujätteet lajittelemme ja toimitamme jatkokäsiteltäväksi jäteasemalle.

Pidämme huolen remontissa tarvittavien materiaalien kuljetuksista lähirautakaupasta tai muusta vastaavasta paikasta työmaalle asti. Remontin alkaessa pidämme teidät ajan tasalla ja kysymme mielipidettänne aina, kun tehtävänä on lopputuloksen kannalta tärkeitä päätöksiä. Remontin valmistuessa siivoamme jälkemme, jotta uudet ja puhtaat tilat saadaan heti käyttöön. Tarjoamme myös sisustussuunnittelupalvelun, mikäli kyseessä on sitä vaativa tila!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous!

Jätä soittopyyntö

    Offert

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

    Error: Contact form not found.